Марківська районна рада

Чергова тридцять друга сесія Марківської районної ради VІІ скликання

Переглядів: 438

Сьогодні, 21 лютого  відбулося пленарне засідання тридцять другої сесії районної ради сьомого скликання. Передувало сесії засідання постійних комісій районної ради, на яких детально були опрацьовані всі питання порядку денного сесії.

В роботі пленарного засідання, окрім зареєстрованих 19  депутатів районної ради, взяли участь начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, розпорядники бюджетних коштів, представники правоохоронних органів, сільські голови, засоби масової інформації.

Розпочали засідання із заслуховування звіту голови Марківської районної ради Андрія Костянтиновича Лигути про роботу відповідно до вимог чинного законодавства за 2018 рік. Звіт супроводжувався фото – слайдами, графіками та діаграмами.

Також звітував про виконання делегованих повноважень районною радою за минулий рік голова райдержадміністрації Ігор Дзюба.

Начальник управління фінансів райдержадміністрації Ірина Кравцова доповіла детально присутнім про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік та прозвітувала щодо виконання районного бюджету за 2018 рік.

У ході пленарного засідання було розглянуто 44 питання порядку денного (порядок денний).

В ході жвавого обговорення питання щодо спів фінансування проекту по термомодернізації 5 шкіл району, який розпочато в минулому році, депутати прийняли позитивне рішення. Мова йде про суму 2,5 млн. грн.., з яких 1/3 – фінансова доля відповідних сільських рад, а решта - кошти районного бюджету.

Депутати розглянули всі питання, ухвалили відповідні рішення  з внесеними змінами та доповненнями.

Відповідно до вимог чинного законодавства з результатами поіменного голосування депутатів, із повним змістом звіту голови районної ради можна ознайомитись на офіційному веб-сайті районної ради.



« повернутися до списку новин