Марківська районна рада

НА 53 (позачерговій) СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ ДЕПУТАТИ ВНЕСЛИ ЗМІНИ ДО РАЙОННОГО БЮДЖЕТУ НА  2020 РІК

Переглядів: 1107

4 вересня 2020 року на п’ятдесят третій (позачерговій)  сесії Марківської районної ради сьомого скликання, яку провів її голова Андрій  Лигута, депутати внесли зміни до районного бюджету на 2020 рік. А саме:

КНП «Марківська багатопрофільна лікарня Марківської районної ради» виділено додаткові бюджетні асигнування з районного бюджету на загальну суму 799 тис. 159 грн..  на оплату праці та стимулюючі надбавки, забезпечення медикаментами та перев’язувальними матеріалами – 127 тис. 971 грн., харчування в стаціонарних відділеннях - 28 тис. 870 грн., придбання запасних частин для ремонту котельної – 46 тис. 588 грн., для лікування в стаціонарі осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофидля - 28 тис. 575 грн., забезпечення протипожежним, рятувальним та захисним обладнанням – 7 тис. 57 грн., тощо. 

Також уточнено залишки коштів медичної субвенції у сумі 100 тис.  80 грн.. для придбання меблів для КНП «Марківська БПЛ МРР».

Виділено додаткові асигнування з районного бюджету КНП «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марківської районної ради на загальну суму 413 тис. 753 грн.. на оплату праці працівників ФП, які знаходяться на території Гераськівської сільради – 94 тис. 321 грн., для придбання санітарного автомобіля УАЗ – 131 тис. 412 грн., на придбання житла для лікарів КНП «ЦПМСД» - 116 тис. 500 грн., для проведення перевірки медпрацівників на корона вірусну хворобу – 29 тис. 936 грн., тощо.

Відділу освіти Марківської РДА виділено додаткові кошти у сумі 1 млн. 463 тис. 905 грн.  1 млн. 291 тис. 905 грн. виділено з районного бюджету на проведення ремонтно-будівельних робіт за робочим проектом «Капітальний ремонт будівлі Краснопільської ЗОШ I-III ст.. за адресою: вул.. Шкільна №1, с. Красне Поле, Марківського району, Луганської області» за умови спів фінансування 10% від загальної суми Краснопільською сільською радою (143 тис. 546 грн.).

Депутати виділили додаткові асигнування у сумі 170 тис. 400 грн. на придбання дверей протипожежних для чотирьох закладів загальної середньої освіти району та придбання масок для евакуації (засобів індивідуального захисту) для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти району.

1600 грн. виділено для проходження навчання директорів закладів  освіти району з питань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки суб’єкту господарювання.

Також уточнено видатки по субвенції за рахунок залишку коштів освітньої субвенції у сумі 89 тис. грн.. для придбання підручників і посібників для учнів загальноосвітніх закладів. 

Відділу культури, молоді та спорту Марківської райдержадміністрації депутатським корпусом виділено додаткові асигнування у загальній сумі 172 тис. 49 грн.  на виплату заробітної плати, премій та надбавок для працівників відділу культури, для проведення та підключення оптичного інтернету у філії №6 с. Кабичівка Марківської ЦБС та Кабичівського СБК, придбання світлодіодних  панелей для освітлення приміщення Марківської ЦБ.  24 тис. 085 грн. виділено для здійснення реконструкції комерційного вузла обліку газу Марківського РБК. На закупівлю комплектів сценічних національних костюмів для РБК виділено 15 тис. 600 грн. На придбання засобів індивідуального захисту органів дихання для працівників ШЕВ  – 13 тис. 500 грн.  

Марківській районній КУ ФСК «Нива» виділено додаткові кошти на виплату заробітної плати, транспортні послуги та харчування учасників змагань, придбання лінолеуму спортивного, комерційного для тренажерної зали комплексу – 88 тис. 95 грн.    

 



« повернутися до списку новин