Марківська районна рада

Двадцять дев'ята (позачергова) сесія районної ради сьомого скликання

Переглядів: 442

 

Сьогодні, 13 жовтня 2018 року, відбулася двадцять дев’ята позачергова сесія Марківської районної ради сьомого скликання, яку провів її очільник голова районної ради Андрій Лигута.

До сесійної зали прибуло та зареєструвалося 15 депутатів із 26. На розгляд сесії було винесено 36 питань порядку денного (порядок денний), які попередньо були опрацьовані на профільних комісіях районної ради.

Основні питання, яким приділялася належна увага стосувалися внесенню змін до районного бюджету на 2018 рік. Прийнято рішення про виділення додаткових асигнувань на суму 1 млн. 302 тис. грн..  для оновлення матеріально – технічної бази та проведення поточних ремонтів і придбання обладнання і предметів довгострокового користування по закладах освіти. Також передбачено виплату грошової винагороди педагогічним працівникам дошкільних та позашкільних навчальних закладів, працівникам методичного кабінету відділу освіти і матеріальної допомоги обслуговуючому персоналу.

По КЗ «Марківськиий центр первинної медико – санітарної допомоги» збільшено обсяги кошторисних призначень на загальну суму 2 млн. 25 тис. грн.. за рахунок районного бюджету та залишків медичної субвенції. Передбачено здійснення поточних ремонтів всіх приміщень ФАПів та ФП Марківської, Бондарівської та Сичанської амбулаторій, покращення їх матеріально – технічної бази, забезпечення медичним обладнанням та медикаментами. З метою диференціації заробітної плати (доплати, премії, надбавки) виділено кошти в сумі 318 тис. грн.. В повному обсязі забезпечено оплату комунальних послуг.

З метою забезпечення першочергових потреб Марківського РТМО для ефективного функціонування та забезпечення матеріально – технічної бази медичного закладу виділено додаткові асигнування  в сумі 774 тис. грн.. Для придбання автомобіля спеціального призначення Марківському РТМО з районного бюджету виділено кошти в сумі 1 млн. 650 тис. грн.. Також пере направлено економію асигнувань по установі в сумі 1 млн. 39 тис. грн. на заміну вікон на енергозберігаючі в адмінбудівлі та пологовому відділенні.

Для покращення матеріально  – технічної бази закладів культури району додатково з районного бюджету депутати виділили кошти в сумі 359 тис. грн.. 

Для завершення ремонту та покращення матеріально – технічної бази КЗ ФСК «Нива» виділено додатково 93 тис. грн..

По Марківському територіальному центру соціального обслуговування на виплату премії працівникам додатково виділено 149 тис. грн..

Перенаправлено ряд субвенцій, виділеними сільськими радами на розвиток відповідних територій до основних розпорядників коштів.

На сесії розглянуто хід виконання ряду районних програм та затвердження нових програм.

Всі питання порядку денного розглянуто та прийнято відповідні рішення. З результатами поіменного голосування депутатів можна ознайомитися на офіційному веб - сайті Марківської районної ради.

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин