Марківська районна рада

Відбулося пленарне засідання (позачергової) п’ятдесятої сесії районної ради сьомого скликання

Переглядів: 738

Сьогодні, 6 квітня відбулося пленарне засідання (позачергової) п’ятдесятої сесії районної ради сьомого скликання з дотриманням вимог карантину.

Голова районної ради Андрій Лигута подякував депутатам за порозуміння щодо проведення сесії під час карантину та відповідальне ставлення до своїх обов‘язків.

Перед початком пленарного засідання хвилиною мовчання вшановано пам’ять трагічно загиблих напередодні в ДТП наших земляків Андрія Володимировича Ткаченка – начальника відділу молоді і спорту селищної ради та Олександра Григоровича Ткаченка – директора Дитячо-юнацької спортивної школи.

Депутати внесли зміни до районного бюджету на 2020 рік.  А саме:

КНП «Марківська багатопрофільна лікарня Марківської районної ради» виділено додаткові бюджетні асигнування з районного бюджету на загальну суму 314 тис. грн..  для забезпечення лікарськими засобами, вакциною, киснем газоподібним медичним, реактивами для проведення аналізів, для забезпечення стаціонарних відділень закладу першочергово необхідними лікарськими засобами, лікарські засоби необхідні для боротьби з Covid 19, маски, захисні костюми, распіратори, тести.

Також  виділено додаткові асигнування з районного бюджету КНП «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марківської районної ради на загальну суму 71 тис. грн.. на оплату праці з нарахуваннями для стимулювання працівників установи в квітні місяці поточного року, медикаменти, для забезпечення рукавичками, медичними масками, захисними окулярами та екранами, ізоляційними халатами, костюмами, антисептичними та дезінфекційними засобами.

Підтримано клопотання відділу культури, молоді та спорту Марківської районної державної адміністрації щодо виділення коштів на святкування 75-ї річниці Перемоги і вшанування пам’яті Чорнобильської трагедії у сумі 20 тис. грн..    

В результаті обговорення з усіх питань порядку денного (порядок денний) було ухвалені відповідні рішення. Згідно чинного законодавства усі результати поіменного голосування розміщені на офіційному вебсайті Марківської районної ради.



« повернутися до списку новин