Марківська районна рада

Фінансова підтримка закладів культури району

Переглядів: 391

Протягом останніх двох років за ініціативи голови районної ради А.К. Лигути в установах культури Марківського району значно покращено матеріально - технічну базу.

На попередніх сесіях районної ради сьомого скликання депутатським корпусом виділено кошти на придбання звукопідсилюючої апаратури для Марківського РБК, Бондарівського , Ліснополянського та Просянського сільських клубів та Будинків культури.

На 23 черговій сесії районної ради депутати виділили з районного бюджету кошти в сумі 358 тис. грн., на придбання нових комплектів звукового обладнання та комплектуючого обладнання до звукопідсилюючої апаратури для Кризького СБК, Курячівського, Кабичівського сільських клубів культури та Марківського РБК з метою технічного забезпечення проведення масових культурно - розважальних заходів і якісного озвучування.

На останній 25 сесії райради, яка відбулася 27 липня 2018 року,  депутати виділили кошти в сумі 60 тис. грн., для забезпечення музичною апаратурою Гераськівський СК.

Крім того, на останніх сесіях до штатних розписів закладів культури району неодноразово вносилися зміни для забезпечення всіх завідуючих та художніх керівників клубних закладів повними ставками.

На сьогоднішній день фінансове та технічне забезпечення закладів культури створюють належні умови для плідної та якісної роботи. Все музичне приладдя використовується на заходах, при репетиціях, музичному супроводі виставок, конкурсних та ігрових програмах для дітей.

Чекаємо від творчих колективів закладів культури вдалих концертів, цікавих та змістовних заходів для жителів нашого району.

 

 

 

 



« повернутися до списку новин