Марківська районна рада

Виїзний прийом громадян депутатом райради

Переглядів: 531

Сьогодні, 6 березня поточного року, депутат Марківської районної ради сьомого скликання  С.В. Труш здійснив виїзний прийом громадян на території Гераськівської сільської ради, де звітував  перед громадою про роботу, проведу у 2017 році.

В ході зустрічі з громадянами, які проживають на території сільської ради, було обговорено ряд проблемних питань: відсутність спортивних та дитячих майданчиків, місць для проведення дозвілля, вкрай незадовільний стан приміщення Гераськівської ЗОШ I – II ст., в якій призупинено навчально – виховний процес.

Найважливішим питанням на сьогоднішній день є відсутність транспортного сполучення між районним центром та населеними пунктами сільської ради, що тягне за собою невчасне прибуття на виклик медичних та інженерних служб.

Не здійснюється надання передбаченої законодавством землі у приватну власність для ведення особистого сільського господарства мешканцям сільської ради.

Як зазначили жителі сіл, завдяки зусиллям керівнику СТОВ "Агрофірма "Марківське" О.О. Палазюку дороги по вулицях населених пунктів та сполучення між ними були розчищені від снігових заметів.



« повернутися до списку новин