Марківська районна рада

Загальні збори членів Громадської ради

Переглядів: 457

 

26 березня 2018 року о 10 годині в райдержадміністрації  відбулися загальні збори членів Громадської ради.

Нагадаємо, що Громадська рада – це консультативно-дорадчий орган при районній державній адміністрації, який об’єднує представників найактивніших та найдієвіших інститутів громадянського суспільства, та спрямовує свою діяльність на вирішення актуальних питань району.

На засіданні ГР були присутні голова Марківської районної ради Андрій  Лигута, голова райдержадміністрації Ігор Дзюба та головний спеціаліст організаційного відділу апарату облдержадміністрації Людмила Долгополова.

За підсумками проведення установчих зборів було обрано головою  Громадської ради Івана Левченка (голова «Марківської районної організації  ветеранів України ім. А. І.  Єременка») та його заступниками Раїсу Пономарьову (член громадської організації «Луганське обласне відділення української бібліотечної асоціації»), Світлану Сенченко (голова профспілки працівників освіти).

Затверджено Положення та Регламент Громадської ради при райдержадміністрації, на основі якого буде здійснюватися її діяльність. Також було визначено наступну дату засідання новообраного складу Громадської ради - 23 квітня 2018 року.

 



« повернутися до списку новин