Марківська районна рада

Урочистості до 26 - річчя створення Збройних Сил України

Переглядів: 704

8 грудня 2017 року відбувся святковий захід до 26 - річчя створення Збройних Сил України.

Працівників районного військового комісаріату привітали: голова Марківської районної ради Андрій Лигута, перший заступник голови, в.о. голови райдержадміністрації Сергій Трубіцин та Юрій Шемякін військовий комісар Марківського об’єднаного районного військового комісаріату.

«Сьогодні військовослужбовці виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для зміцнення обороноздатності нашої держави, тому бажаю всім мужності, сил і здоров'я, добра у родинах, миру і спокою на українській землі!» - зазначив голова райради Андрій Лигута.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів АТО, які віддали своє життя заради миру на землі.

Грамотами райдержадміністрації та районної за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня Збройних Сил України нагороджено: Ю.О. Шемякіна, В.М. Меженського, Р.О. Онопрієнка, І.О. Свідерську, В.М. Статешного, Є.М. Струка, О.В. Тугарева, Т.О. Харченко.

Присвоєно військове звання «Старший солдат» за сумлінне виконання службових обов’язків, високі особисті заслуги у професійній підготовці: Ю.С. Грушку, П.Ю. Кліщову та А.І. Онопрієнку.

За багаторічну, бездоганну службу в органах військового управління, активну участь у роботі ветеранської організації та проведенні військово – патріотичного виховання молоді нагороджено грамотою підполковника у відставці Г.Ф. Світличного.

Святкового настрою додали виступи аматорів сцени Любові Писаревської,  Анни Тішаєвої та Оксани Самойленко.



« повернутися до списку новин