Марківська районна рада

З ТУРБОТОЮ ПРО КОЖНОГО: У РАЙОНІ НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ ПЕРЕМОГИ ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНІВ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

Переглядів: 349

Традиційно, напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, перші керівники району відвідують ветеранів тієї далекої війни.

І цей рік не став виключенням, адже безпосередніх учасників бойових дій у нашому районі залишилося тільки 7 чоловік: Іван Григорович Реутов, Ганна Іванівна Лигута, Микола Павлович Попович, Іван Іванович Очкур, Марія Іллівна Шевченко, Василь Матвійович Кіяницький, Верченко Павло Гордійович.

Наші ветерани подарували нам мир, пройшовши жахіття воєнних років, вони здобули для усіх нас Велику Перемогу!

Тож за наші мирні весни, за мужність та відвагу, силу і незламність духу голова Марківської районної ради Андрій Лигута, голова районної державної адміністрації Костянтин Тимунь та начальник управління соціального захисту населення Сергій Брюховецький вручили ветеранам святкові продуктові набори та квіти. Також кожному ветерану Другої світової війни на особистий рахунок з районного бюджету перерахована одноразова грошова допомога у сумі 1000 грн. з нагоди 75 – ї річниці визволення України від фашистських загарбників.

Вітаючи ветеранів з ювілейною датою, керівники району дякували їм за бойовий подвиг у роки війни, бажали їм міцного здоров’я і гарного настрою, довголіття і бадьорості духу, достатку і злагоди, добра і миру на нашій землі.

Сивочолі ветерани, в свою чергу, ділилися спогадами про воєнні роки та щиро дякували за увагу.

ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ! ПАМ’ЯТЬ ПРО ВАШ ПОДВИГ ЖИТИМЕ ВІЧНО!

 



« повернутися до списку новин