Марківська районна рада

Засідання профільних постійних комісій

Переглядів: 502

21 серпня 2018 року відбулися засідання профільних постійних комісій районної ради.

О 10 годині зібралися депутати постійної комісії з питань агропромислового комплексу та земельних ресурсів. Члени комісії розглянули питання щодо затвердження технічних документацій про нормативну грошову оцінку земельних ділянок державної власності сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, права на які виставляються на земельні торги, розташованих за межами населених пунктів, на території Кабичівської та Бондарівської сільських рад і Марківської селищної ради.

Також, цього дня засідала комісія з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів.

Начальник управління фінансів РДА І.І. Кравцова доповіла членам комісії про виконання районного бюджету за I півріччя 2018 року.

В засіданнях взяли участь голова Марківської районної ради А.К. Лигута, заступник голови райради Г.Д. Худик, заступник начальника – начальник Марківського відділення Старобільської  ОДПІ ГУ ДФС у Луганській області В.І. Личман, депутати ради.

Голови комісій подякували членам комісій за їх роботу та відповідальність при розгляді питань, які виносяться на обговорення.



« повернутися до списку новин