Марківська районна рада

ТУРНІР З ШАШОК, ШАХІВ ТА НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

Переглядів: 439

Сьогодні, 28 лютого на базі Марківської гімназії відбулися змагання серед школярів загальноосвітніх закладів району, вихованців Марківського професійного аграрного ліцею з настільного тенісу, шахів і шашок.
Привітали учасників турніру заступник голови Марківської районної ради Галина Худик, керівник апарату райдержадміністрації Костянтин Тищенко, начальник відділу молоді і спорту райдержадміністрації Павло Якимчук. Побажали всім гарного настрою та вдалої гри.
В аудиторії, де проводились змагання з шахів та шашок, кожен гравець зосереджено продумував свої ходи і комбінації. Адже це гра, яка розширює кругозір, вчить думати, бути уважним, запам'ятовувати, порівнювати, узагальнювати, передбачати, розвиває винахідливість і логічне мислення.
Не менш емоційно та цікаво пройшли змагання і з настільного тенісу. Безумовно ,цей турнір приніс велику користь для учнів,бо настільний теніс один з найшвидших видів спорту,який потребує не тільки доброї фізичної підготовки,але й інтелектуальної праці гравців,і не тільки тому,що швидкість м’яча більша 100 км за годину. При такій швидкості потрібно мати гарну реакцію. У процесі тренування розвиваються відповідні якості та покращується фізичне здоров'я загалом.
Загальнокомандні місця серед учнів 5 – 9 класів:
I місце - Курячівська ЗОШ I – III ст.;
II місце - Ліснополянська ЗОШ I – III ст.;
III місце - Марківська гімназія.
Загальнокомандні місця серед учнів 10 – 11 класів:
I місце - Марківська гімназія;
II місце - Марківський професійний аграрний ліцей;
III місце - Бондарівська гімназія.
Переможці та призери з усіх видів змагань були нагороджені кубками, медалями і грамотами районної ради та райдержадміністрації.



« повернутися до списку новин