Марківська районна рада

Обласний науково - методичний семінар - практикум на тему «Методичний консалтинг готовності вчителя до роботи в новій українській школі»

Переглядів: 708

31 травня 2017 року за участю завідувачів методичних кабінетів (центрів) на базі Марківського районного методичного кабінету проведено обласний науково - методичний семінар - практикум на тему «Методичний консалтинг готовності вчителя до роботи в новій українській школі».

У роботі обласного заходу взяли участь керівники методичних установ Луганської області, а також методисти Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на чолі з проректором з наукової роботи, кандидатом педагогічних наук, доцентом -  О.В. Касьяновою.

Пленарне засідання обласного науково-практичного семінару відбулося на базі Марківської гімназії. Участь в роботі семінару взяли педагогічні працівники з Марківської та Бондарівської гімназій, Кризької, Марківської №1, Височинівської шкіл.

 Зі словами привітання до учасників семінару звернулися заступник голови Марківської районної ради Г.Д. Худик, заступник голови райдержадміністрації І.Л. Копатько, начальник відділу освіти райдержадміністрації А.С. Бородавка, які окреслили шляхи розвитку системи освіти Марківського району.

О.В. Касьянова вручила грамоту завідуючій методичним кабінетом С.І. Босенко за внесок у розвиток науково-методичної служби та плідну співпрацю з Луганським ОІППО.

 



« повернутися до списку новин