Марківська районна рада

Керівники району привітали рятувальників з їх професійним святом

Переглядів: 578

17 вересня своє професійне свято по всій Україні відзначають люди, які вмілими та професійними діями визволяють з біди тисячі людей, рятуючи найцінніше – людське життя.

14 вересня об 11-й годині ранку на території 23 – ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Луганській області вишикувався увесь особовий склад частини на чолі з начальником Олександром Стародубцевим, також до них приєдналися ветерани рятувальної служби, з приводу професійного свята – Дня рятівника.

У цей святковий день на захід до рятівників привітати зі святом та висловити щиру вдячність за самовіддану працю, виявлену відвагу і героїзм прибули голова Марківської районної ради Андрій Лигута та голова  райдержадміністрації Ігор Дзюба.

Немає сумніву, що професійні навички, сила духу, витримка, мужність, досвід допомагатимуть вам і надалі успішно втілювати у життя це гасло: "Запобігти. Врятувати. Допомогти". Нехай постійно буде з вами міцне здоров’я, витримка та стійкість у нелегкій праці, світле родинне щастя та благополуччя, зазначив у своєму виступі голова районної ради.

Традиційно Грамотами голови райдержадміністрації та районної ради «За сумлінне виконання службових обов’язків , високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу захисту населення від пожеж та надзвичайних ситуацій  техногенного і природничого характеру та з нагоди свята Дня  рятувальника  нагороджено кращих працівників частини: Олега Хімія, Олександра Скибу, Сергія Горуна, Євгена Гуру.

На завершення урочистостей начальник ДПРЧ-23 Олександр Стародубцев привітав свій колектив, побажав їм всіляких гараздів, побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів служби 101 та вручив грамоти від 23-ї пожежно – рятувальної частини ГУ ДСНС України в Луганській області.



« повернутися до списку новин