Марківська районна рада

Ветерану Великої Вітчизняної війни, учаснику трудового фронту М.М. Хорунжому виповнилося 100 років

Переглядів: 413

Сьогодні, 4 травня 2018 року, ветерану Великої Вітчизняної війни, учаснику трудового фронту Миколі Митрофановичу Хорунжому виповнилося 100 років.

В цей день до оселі іменинника завітали голова Марківської районної ради Андрій Лигута, заступник голови райдержадміністрації Ігор Копатько, секретар селищної ради Лілія Андрієнко, голова районної організації ветеранів Іван Левченко, родичі,  сусіди, односельці.

На адресу ювіляра прозвучало багато теплих і зворушливих привітань. Зокрема, Андрій Костянтинович привітав цього мужнього, сивочолого чоловіка з 100-річним ювілеєм. «Я пишаюся тим, що в нашому районі живуть такі люди, як ви – герої, які відстояли рідну землю від фашистської навали. Низько вклоняюсь та висловлюю Вам сердечну вдячність за героїзм. Впевнений, що Ваша самовідданість та патріотизм завжди будуть прикладом для молодого покоління. Здоров’я, сили та наснаги Вам!» – наголосив у своєму вітальному слові голова районної ради.

Щиро привітавши ювіляра та вручивши йому подарунки і продуктовий набір, посадовці поспілкувалися з ветераном та його родиною. Микола Митрофанович охоче розповідав про свій життєвий шлях. На кінець зустрічі побажав кожному з присутніх усіляких гараздів, довголіття при доброму здоров’ї та настрої.



« повернутися до списку новин