Марківська районна рада

Відбулося засідання двадцять восьмої позачергової сесії

Переглядів: 614

Сьогодні, 24 жовтня 2018 року, за пропозицією голови райдержадміністрації від 19.10.2018 №1/3036 відбулася двадцять восьма позачергова сесія Марківської районної ради сьомого скликання, яку провів її очільник голова районної ради Андрій Лигута.

Із 26 районних обранців на пленарне засідання прибуло 19.

Шляхом поіменного голосування обрано секретаря та лічильну комісію: Юрія Коротуна, Олега Шматка, Олександра Стародубцева та Тетяну Абросімову.

На порядок денний виносилось одне питання, яке потребувало нагального вирішення. Головний лікар КЗ ЦПМСД Тамара Лигута  представила до уваги депутатів проект рішення щодо припинення юридичної особи Комунальний заклад «Марківський центр первинної медико - санітарної допомоги» в результаті реорганізації шляхом перетворення у комунальне некомерційне підприємство «Марківський центр первинної медико - санітарної допомоги» Марківської районної ради. Дане питання емоційно та жваво обговорювалось. Кожен мав змогу висловитись та отримати відповідь на задане питання. 15 з 19 присутніх депутатів підтримали даний проект рішення.

Крім того, депутатами було прийнято рішення про внесення до порядку денного сесії розгляд звернення депутатів районної ради від партії «Батьківщина» С. Вольвак та Т. Абросімової. За результатами поіменного голосування запропонований проект рішення з даного питання вирішено направити на доопрацювання.

 



« повернутися до списку новин