Марківська районна рада

Засідання Громадської ради

Переглядів: 325

Сьогодні, 12 березня в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради під керівництвом її голови Івана Левченка, участь в якому взяли голова Марківської районної ради Андрій Лигута, перший  заступник голови райдержадміністрації Олена Цовма, члени громадської ради, керівники структурних підрозділів РДА - головні розпорядники бюджетних коштів.

Звіт про виконання районного бюджету за 2018 рік представила начальник управляння фінансів райдержадміністрації Ірина Кравцова. Співдоповідачами Ірини Іванівни були керівники структурних підрозділів райдержадміністрації – головні розпорядники бюджетних коштів, які звітували про використання коштів підвідомчих бюджетних установ у 2018 році.

У своєму виступі голова районної ради зауважив, що упродовж року з районного бюджету забезпечено стовідсоткові розрахунки за захищеними статтями видатків і, як наслідок, станом на 1 січня 2019 року відсутня будь-яка  заборгованість. Андрій Костянтинович зазначив, що бюджет 2018 року – це був бюджет розвитку. Вдалося реалізувати чимало проектів в різних галузях, але в 2019 році порекомендував врахувати всі недоліки при освоєнні бюджетних асигнувань і більш раціонально використовувати наявні бюджетні кошти.

Під час засідання затверджено план роботи Громадської ради на 2019 рік.



« повернутися до списку новин