Марківська районна рада

ОБЛАСНИЙ ТУРНІР З ГРЕКО - РИМСЬКОЇ БОРОТЬБИ, ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ'ЯТІ МАРШАЛА А.І. ЄРЕМЕНКО

Переглядів: 273

15 лютого відбувся відкритий обласний турнір з греко – римської боротьби серед учнів ДЮСШ Луганської області, присвячений пам’яті Маршала А.І. Єременко.
Учасників спортивного заходу привітали голова Марківської районної ради Андрій Лигута та голова Марківської райдержадміністрації Костянтин Тимунь.
В змаганнях взяли участь 109 юних спортсменів у 13 вагових категоріях з м. Лисичанськ, м. Старобільськ, Новопсковського, Біловодського та Марківського районів.
Змагання є традиційними і досить популярними. Підтримати юних борців прийшли їхні батьки та небайдужі до цього виду спорту вболівальники.
Команду Марківщини до змагань готували тренери-викладачі Олександр Абаєв та Олександр Абрамович.
За словами тренерів, бути присутнім на турнірі – одне задоволення. Адже тут збираються борці з високим рівнем підготовки. Учасники демонструють хорошу техніку, а сутички за участі провідних борців завжди відбуваються у цікавій безкомпромісній боротьбі.
Переможців змагань нагороджено пам’ятними кубками, медалями, грамотами районної ради та райдержадміністрації, а також солодкими подарунками.
Варто додати, греко-римська боротьба – один із найпопулярніших видів спорту, а все через те, що юнаки тут навчаються дисципліні, порядку, самоконтролю та набираються мужності, сміливості та відваги.

 



« повернутися до списку новин