Марківська районна рада

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

Переглядів: 10217

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

Щиро вітаю Вас із професійним святом!

Автомобіліст – професія особлива, зі своєю романтикою та своїми традиціями. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. Саме серед автомобілістів такі поняття, як взаємовиручка, честь і гордість за свою професію є основними.
Це свято об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів. Вітаю всіх, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті. Ви сидите за кермом різних авто, але всі ви – на одній дорозі. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасне здійснення перевезень та безпека пасажирів.
Саме тому щиро бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та шляхового господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи. Нехай усі дороги будуть рівними і ведуть вас до успіху, а кожен день, проведений за кермом, відкриває перед вами нові перспективи.

З повагою Андрій Лигута



« повернутися до списку новин