Марківська районна рада

ШАНОВНІ ВОЇНИ, ВЕТЕРАНИ ВІЙНИ І ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ, ЗАХИСНИКИ РІДНОЇ ЗЕМЛІ!

Переглядів: 293

 

ШАНОВНІ ВОЇНИ, ВЕТЕРАНИ ВІЙНИ І ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ, ЗАХИСНИКИ РІДНОЇ ЗЕМЛІ!

Від щирого серця вітаю вас з визначною датою в історії нашої держави – Днем захисника України.

Це свято увібрало в себе багаті й славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Цього дня ми знову повертаємося пам’яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов’язані мирним небом над головою, можливістю жити і ростити дітей та онуків.
Подвиг захисників України – це та велика і велична правда історії, яку нікому і ніколи не вдасться спотворити і перекреслити.

Усвідомлюючи своє високе призначення – охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України бере приклад із своїх попередників. Нинішні нащадки хоробрих українських козаків зараз із честю відстоюють нашу землю на Сході України. Їхня мужність та відвага наповнюють наші серця і душі гордістю та вірою.

Дорогі земляки, захисники України усіх поколінь, від щирого серця бажаю вам здоров’я, завзяття, сили та єдності на цьому шляху. Нехай це свято відважних і патріотичних людей завжди буде мирним і радісним!

Бажаю усім міцності духу та довгих літ життя, сили та мужності, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє Української держави.

З повагою, голова районної ради Андрій Лигута



« повернутися до списку новин