Марківська районна рада

З 75 -ю річницею Великої Перемоги!

Переглядів: 434

 

ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ! УЧАСНИКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ, ПРАЦІВНИКИ ТИЛУ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ МАРКІВЩИНИ!

Сердечно вітаю Вас з 75 –ю річницею Великої Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками!

75 років відділяє світ від тих травневих днів, коли відлунали залпи найбільшої в історії людства війни. Цей день завжди викликає почуття великої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Усвідомлюючи, якою великою ціною завойовано Перемогу, ми схиляємо голови перед священною пам’яттю всіх, чиї життя забрала війна та висловлюємо шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.

Від усього серця вітаю всіх з Днем Великої Перемоги! Нехай війна, яка прокотилася глибоким горем по мільйонах людських доль, буде  останньою на нашій землі, нехай злагода і добробут панують у кожній оселі, адже одвічна воля народу України до миру, свободи і кращого життя є непереможною!

Доземний уклін вам, найстаршому й наймудрішому поколінню, що подає приклад молодшим, як треба любити Батьківщину, цінувати й охороняти її. Хай завжди зігріває наші серця і світить у віках священний вогонь Великої Перемоги!

Зі святом Перемоги вас, дорогі жителі Марківщини!

 

З повагою,

голова районної ради          А.К. Лигута



« повернутися до списку новин