Марківська районна рада

Внесено зміни до районного бюджету на 2020 рік на 54 (позачерговій) сесії районної ради

Переглядів: 896

25 вересня  поточного року відбулася  54 позачергова  сесія Марківської районної ради сьомого скликання.  

Першочергово депутати розглянули питання про призначення  Третяка Андрія Миколайовича на посаду директора Комунального  некомерційного підприємства «Марківська багатопрофільна лікарня Марківської районної ради» як переможця відповідного конкурсу.  Після заслуховування бачення претендентом на посаду шляхів розвитку галузі охорони здоров’я в районі, депутати одноголосно підтримали  кандидатуру Третяка А.М. на посаду директора  підприємства.

Також на сесії депутати внесли зміни до районного бюджету на 2020 рік. Зокрема,  затверджено додаткові кошти  КНП «Марківська багатопрофільна лікарня Марківської районної ради» в сумі   131 тис.грн.  на придбання медикаментів, дверних та віконних блоків, придбання апарату для проведення ІФА аналізу, тощо.

 899 тис.грн. виділено  на капітальний ремонт приміщень будівлі полового відділення лікарні.    

По освітній галузі виділено додаткові кошти з районного бюджету (598 тис.грн.)  на оплату праці працівникам  в зв’язку з її підвищенням,   на придбання меблів, пральної машини, предметів гігієнічного призначення для облаштування приміщень ДЮСШ, тощо.

По галузі  «Культура» за рахунок коштів районного бюджету (410 тис.грн.)  забезпечено  виплату та стимулювання заробітної плати працівникам відділу культури до кінця поточного року,   придбання сценічних дитячих костюмів для районного Будинку культури,  та ін.

З повним переліком питань 54 сесії районної ради та результатами поіменного голосування можна ознайомитися на офіційному сайті районної ради.

 



« повернутися до списку новин