Марківська районна рада

До Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення: МКП «Марківський комунальник»

Переглядів: 363

Одне із найважливіших потреб людей, аби територія на якій вони проживають була завжди привабливою, охайною та чистою. Завдання будь-якого комунального господарства полягає в забезпеченні комфортного проживання кожного мешканця на території села, селища чи міста.

Так і директор МКП «Марківський комунальник» Віталій Олексійович Скиртач разом з трудовим колективом турбуються про територію селища Марківка: догляд за житловими будинками,  збір та вивіз твердих побутових відходів, догляд за дорогами комунальної власності: підмітання площ, скверів, алейок,чистка узбіччя, благоустрій та озеленення селища, обслуговування вуличного освітлення, догляд за парком "Казка».

Жителям нашого селища завжди приємно в люті завірюхи йти на роботу прочищеними тротуарами і алеями, які працівники комунальника привели до ладу, коли ще всі спали.

Віталій Олексійович,  як керівник, забезпечує  його  продуктивну  діяльність,  ефективне  використання  та  збереження  довіреного  йому  майна,  удосконалення  та  технічний  розвиток  засобів  виробництва,  різні  інші  технічні  питання  діяльності  підприємства. До  роботи  відноситься  з  відповідальністю  та  повною  віддачею, а в  напружених  ситуаціях  завжди  знаходить  швидке  та  компромісне  рішення.

Тож вітаємо дружній колектив МКП «Марківський комунальник» з наступаючим професійним святом - Днем працівника житлово –комунального господарства і побутового обслуговування населення. Зичимо процвітання та успіхів в роботі.



« повернутися до списку новин