Марківська районна рада

34 - а річниця Дня пам’яті Чорнобильської трагедії

Переглядів: 410

26 квітня 2020 року – 34 - а річниця Дня пам’яті Чорнобильської трагедії.
На превеликий жаль, цього року через ситуацію в країні із-за карантину традиційні заходи з нагоди вшанування громадськістю пам’яті героїв – ліквідаторів Чорнобильської АЕС не відбулися.
Але перші керівники району голова Марківської районної ради Андрій Лигута та голова районної державної адміністрації Костянтин Тимунь вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції покладання квітів до Памятного знаку та хвилиною мовчання.
Минають роки, але ми ніколи не забудемо героїв-пожежних, які без вагань та роздумів першими по тривозі почали боротьбу з некерованим смертоносним лихом.
Життя триває… І цим ми зобов’язані Героям Чорнобиля, які ціною власного життя та здоров’я подолали найбільшу техногенну катастрофу ХХ століття. Вони врятували нас, вони врятували планету. Але, на жаль, більшості з них вже немає з нами. Вічна пам’ять та низький уклін загиблим ліквідаторам.
Нехай ніколи не повториться Чорнобильська трагедія, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій та квітучу весну.



« повернутися до списку новин