Марківська районна рада

Марківське об’єднане управління Пенсійного фонду напередодні Дня працівника соціальної сфери України

Переглядів: 547

Пенсійний фонд відіграє значну роль в системі соціального захисту населення, оскільки його діяльність спрямована на захист вразливої частки громадян.

З кінця березня 2017 року управління Пенсійного фонду України в Марківському районі та управління Пенсійного фонду України в Новопсковському районі об’єднані в Марківське об’єднане управління Пенсійного фонду України Луганської області.

 Забезпечують  стабільну роботу об’єднаного управління висококваліфіковані спеціалісти.  Сьогодні в об’єднаному управлінні штатна чисельність працівників складає 61.

Начальник управління  Ніна Олександрівна Душенко - фахівець своєї справи і талановитий організатор. Завдяки її зусиллям забезпечено впровадження єдиних стандартів і сучасні технології обслуговування громадян.

Авторитет управління ґрунтується, перш за все, на розв’язанні життєвих проблем пенсіонерів, а метою діяльності є захист соціальних інтересів конкретної особи. На обліку в управлінні  перебувають понад 33 тис. пенсіонерів ( у т.ч. в Марківському районі – 18,7 тис.чол., у Новопсковському районі – 14,3 тис.чол.), з них більша частина це тимчасово переміщені особи із зони АТО.  Кожен з них завітав до Марківського та Новопсковського відділів обслуговування громадян та отримав ґрунтовні відповіді на свої питання. Незважаючи на постійне зростання кількості пенсіонерів, спеціалісти Марківського та Новопсковського відділів з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій, забезпечують  своєчасну підготовку виплатних документів. Програмне забезпечення роботи управління  постійно підтримує відділ адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації. Фінансово-економічний відділ  щоденно фінансує виплату пенсій.

Щоденне піклування про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт винагороджуються вдячністю і повагою людей. 



« повернутися до списку новин