Марківська районна рада

З Днем Перемоги!

Переглядів: 586

                                                                                                     

                                                                     Дорогі ветерани! Шановні земляки!

9 травня – незабутня дата, яка уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. В цей день ми відзначаємо День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій cвітовій війні! Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників. Крізь полум’я боїв, страждання і смерть, крізь гіркоту поразок та непоправні втрати йшов наш народ до Великої Перемоги.

Доземний уклін вам, шановні ветерани! Ваші життєва мужність, мудрість, досвід, ставлення до своєї Вітчизни – високий приклад для наслідування. Наш обв’язок – бути гідними вашого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармінію на нашій рідній українській землі.

Зі святом вас, дорогі ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови та діти війни! Щиро дякуємо вам за ту самопожертву, на яку ви пішли заради нас! Бажаю вам міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих літ щасливого та мирного життя. Хай не болять ваші рани, хай здоровими і щасливими ростуть ваші діти та онуки, хай у ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком! Світла пам’ять і безмежна вдячність мільйонам співвітчизників, які загинули в полум’ї Другої світової війни. Честь і слава живим героям.

 

З повагою,

голова Марківської районної ради                                  А.К. Лигута

 



« повернутися до списку новин