Марківська районна рада

Виїзний прийом на території Краснопільської сільської ради

Переглядів: 371

Вчора, 22 листопада поточного року, голова районної ради Андрій Лигута та його заступник Галина Худик здійснили виїзний прийом на території Краснопільської сільської ради.
В ході візиту відвідали сільську раду, місцеву школу. Зустрілися з педагогічним колективом на чолі з директором закладу Віктором Лондарем. Поспілкувавшись з вчителями, з’ясували, що останнім часом значно покращилась матеріально – технічна база навчального закладу. За рахунок коштів сільської ради замінено шкільні парти в усіх класах, придбано навчальні дошки, шкільне приладдя, тощо. Тривають роботи по термомодернізації приміщення: замінено дах, всі вікна на металопластикові, завершуються роботи по утепленню стін та фундаменту.
Для проведення виховних заходів та свят школі необхідно придбати музичну апаратуру, яка вийшла з ладу. Потребують негайної заміни вчительські столи та стільці. 
Сприяння у вирішенні даних проблем обіцяло керівництво районної ради при наявності фінансових можливостей районної скарбниці у 2019 році.
Смачними обідами пригощає учнів Краснопільської ЗОШ I – III ст. випускник цієї школи та Марківського професійного аграрного ліцею кухар Євген Мороз.



« повернутися до списку новин