Марківська районна рада

Привітання з днем дільничних офіцерів поліції

Переглядів: 3957

На цьому тижні також 18 червня буде привід привітати з професійним святом дільничних офіцерів поліції.

Мабуть, не варто нагадувати, що у дільничних офіцерів немає профільного напрямку діяльності, тому до них телефонують, йдуть, біжать, пишуть, звертаються з питаннями і проханнями про допомогу у різних ситуаціях: коли шумлять сусіди чи сваряться між собою родичі, при крадіжках та пограбуваннях, поскаржитись на бездіяльність  чи розповісти про порушення на автостоянках…

Робота дільничних завжди, мов на долоні. Люди звертаючись до них, отримують реальну допомогу: необхідну пораду чи конкретне рішення питання. Бо ж краще дільничного офіцера територію району не знає ніхто. Поінформованість, орієнтування на ввіреній місцевості та професійний досвід неодноразово ставали у нагоді дільничним при затриманні зловмисників за гарячим слідом.

Мешканці Марківського району зі щирою вдячністю і повагою відгукуються про своїх дільничних.

Начальником сектору дільничних офіцерів поліції Марківського ВП ГУНП з 2016 року є Володимир Нарожний.

Поки що найменший стаж в роботі серед співробітників сектору має Андрій Діденко.

Питання про те, чому обрав саме цей професійний шлях примусило навіть замислитись молодого дільничного. Бо ще в шкільні роки було вирішено, що життя буде пов'язане з професією яка вимагатиме щодня спілкуватись з громадянами, першим прибувати на місця скоєння злочину та здійснювати профілактику правопорушень.

Сам Андрій про себе розповів так: «На даний момент я дільничний офіцер поліції Марківського відділу поліції ГУНП в Луганській області, 23 роки. Народився в селі Кризьке Марківського району. В 2012 році здобув повну середню освіту в Кризькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Після чого поступив до державного Луганського університету внутрішніх справ ім. Дідоренка, далі був переведений до Національної академії внутрішніх справ, де здобув базову вищу юридичну освіту.

З березня по травень 2015 року пройшов стажування в Оболонському РУ ГУМВС м. Київ та отримав звання лейтенанта міліції.

Вже з 28 червня 2015 року прийшов на службу до Марківського районного відділу міліції на посаду дільничного інспектора міліції.

В 2017 році після проведення реформи міліції в поліцію, пройшов переатестацію, здавши всі відповідні тести, отримав посаду дільничного офіцера поліції Марківського відділу поліції ГУНП України.

Стаж роботи в органах внутрішніх справ у мене вже 5 років, це включаючи навчання в університеті внутрішніх справ. Служба в поліції мені по душі. Колектив у нас дружній та згуртований. Жити для людей, працювати для людей – цього вимагає професія дільничного. Тому ми завжди першими приходимо на допомогу тим, хто її потребує.

У день професійного свята своїм колегам зичу  завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення.»

Бажаємо вам, шановні працівники та ветерани служби і вашим близьким, доброго здоров’я, родинного щастя і добробуту, поваги від людей, наснаги у вашій нелегкій, але такій потрібній праці.

Щасливої служби!



« повернутися до списку новин