Марківська районна рада

Ювілей в садочку!

Переглядів: 500


 

Дитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Радісну подію відзначив 7 березня комунальний дошкільний навчальний заклад ясла – садок «Надія». Рівно 40 років тому маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері дитсадка, а оченята почали звикати до дивовижного світу, де оселилося безтурботне дитинство. 
За ці роки із стін закладу вийшло багато дошкільнят, озброєних необхідними знаннями, вмінням працювати в колективі, вихованих і підготовлених до школи. День у день, цілих 40 років тут трудяться по-справжньому творчі люди, які всю свою душу і серце віддають дітям, даруючи малятам щасливий світ дитинства.
Наразі дитсадочок відвідує 41 дитина не тільки з числа місцевих, а й з сіл Бондарівка, Гармашівка та Кононівка сусіднього Біловодського району.
Ювілей дитячого саду - це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, бешкетних очей, посмішок і сміху! Саме з таким настроєм колектив ДНЗ і зустрічав свій ювілей та приймав поздоровлення.
З ювілейною датою ДНЗ «Надія» привітали голова Марківської районної ради Андрій Лигута та заступник голови Галина Худик. До привітань долучилися перший заступник голови райдержадміністрації Олена Цовма та начальник відділу освіти райдержадміністрації Анатолій Бородавка, Зі словами вдячності виступив голова Бондарівської сільскої ради Олександр Тіщенко. З нагоди відзначення 40-річчя колектив дитячого закладу отримав цінний подарунок від керівництва району – швейну машинку. Відділ освіти райдержадміністрації подарував ДНЗ музичну апаратуру. Керівник СТОВ «Агрофірма» «Марківське» Олександр Палазюк фінансово підтримав проведення заходу та поділився спогадами про діяльність закладу як його випускник.
То ж нехай дитячий садок переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь вихователів і вихованців.



« повернутися до списку новин