Марківська районна рада

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ЖІНОЧОГО СВЯТА - 8 БЕРЕЗНЯ

Переглядів: 1353

Весна - найпрекрасніша пора року. З її першим подихом приходить до нас чудове жіноче свято - 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у житті - щастя, радість, надія, кохання - пов'язане з жінкою. Саме прекрасна половина людства наповнює будні яскравими фарбами, спонукає до шляхетних вчинків і добрих справ. 
Напередодні жіночого свята, 6 березня, у районному Будинку культури відбулися урочистості до Міжнародного жіночого дня та святковий концерт "Жінко, ти завжди велична". 
Із найщирішими побажаннями до жіноцтва району звернулись голова Марківської районної ради Андрій Лигута та голова районної державної адміністрації Ігор Дзюба. 
До вітань також долучився депутат Верховної ради України Сергій Шахов. 
Під час урочистої частини заходу відбулася церемонія нагородження кращих представниць жіночої статі. За плідну трудову діяльність, професійні знання, практичний досвід роботи їх було відзначено почесними грамотами районної ради та районної державної адміністрації, а також квітами. 
Справжнім подарунком для жінок Марківщини став святковий концерт, підготовлений вихованцями дитячих садочків «Колосочок» та «Теремок», Школи естетичного виховання, аматорів сцени культури району.
Своїми чудовими виступами, своєю емоційністю виконання, артистам вдалося зачарувати всіх, тому, затамувавши подих, слухачі насолоджувалися чудовим співом та танцями, а після кожного виступу щедро нагороджували артистів оплесками.
Після завершення святкового заходу на площі біля РБК розпочалося святкування Масляної за всіма її традиціями.



« повернутися до списку новин