Марківська районна рада

Відбулися змагання з вуличного футболу

Переглядів: 392

Протягом 16 та 17 серпня в Марківському районі відбулися змагання з вуличного футболу серед школярів віком до 14 років на футбольному полі районного стадіону "Нива".

Змагалися п’ять вуличних команд з Марківського району: збірні команди сіл Бондарівка та  Кризьке, команди селища Марківка – «Ракета» (вершина), «Метеор» (центр) і «Зірка» (п’ятирічка).

Приємно, що такий захід не залишився поза увагою перших керівників району: голови районної ради Андрія Лигути та голови райдержадміністрації Ігоря Дзюби, які привітали учасників змагання та побажали всім гравцям чесної, неупередженої гри та впевненої перемоги. Командам були вручені футбольні мячі від обласної федерації футбулу, які передав президент Ігор Шопін.

Цікаві поєдинки, безкомпромісні баталії, вир емоцій дали хлопчакам можливість продемонструвати свої уміння у футболі та подарувати вболівальникам незабутні яскраві емоції. Та все ж таки необхідно визначати переможців. Так за результатами ігор ІІІ місце посіла команда «Ракета», срібні нагороди отримали футболісти команди «Зірка », а переможцями вуличного турніру стала команда «Метеор".

Очільники району Андрій Лигута та Ігор Дзюба вручили учасникам змагань грамоти, медалі і пам’ятні статуетки.



« повернутися до списку новин