Марківська районна рада

КУБОК РАЙОНУ З ВОЛЕЙБОЛУ,  ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ’ЯТІ МИКОЛИ ТЕРНЕЦЬКОГО

Переглядів: 365

 

У неділю, 24 березня на базі Марківської ДЮСШ відбувся традиційний розіграш районного Кубку з волейболу, присвяченого пам’яті нашого земляка воїна - прикордонника Миколи Станіславовича Тернецького. 
Боротьба за кубок була безкомпромісною не лише завдяки насиченій грі волейболістів, а й за підтримки активних вболівальників. Провівши цікаві поєдинки та вшанувавши пам’ять людини, яка була фанатом спортивного руху на селі і багато зробила для його розвитку в районі, кожен отримав масу задоволення від одного із найулюбленіших видів спорту.
На церемонії нагородження всі учасники отримали медалі та грамоти, а команда - переможець - перехідний Кубок. Переможці та призери змагань відзначені грошовими преміями від громадської організації воїнів – прикордонників Марківщини.
Перше місце у змаганнях виборола команда ТОВ «Мирне Плюс», друге - команда села Курячівка, третє отримала команда Марківської селищної ради. 
Після поєдинків було відзначено грамотами та статуетками кращих гравців – волейболістів.
Вітали учасників турніру, присвяченого пам’яті нашого земляка воїна - прикордонника М. С.Тернецького заступник голови Марківської районної ради Галина Худик, голова Марківської райдержадміністрації Ігор Дзюба, голова ГО воїнів – прикордонників Олександр Піляшенко, військовий комісар Марківського ОРВК Юрій Шемякін.
Вітаємо переможців та учасників турніру!



« повернутися до списку новин