Марківська районна рада

Відбулася остання п’ятдесят п’ята (позачергова) сесія Марківської районної ради сьомого скликання

Переглядів: 10426

20 листопада відбулася остання п’ятдесят п’ята (позачергова) сесія Марківської районної ради сьомого скликання.

Депутати розглянули всі питання порядку денного. Внесли зміни до районного бюджету на 2020 рік. Зокрема, ухвалили рішення про виділення додаткових коштів галузі охорони здоровя, освіти, культури та спорту.
Депутати ухвалили рішення про передачу комунальних установ та нерухомого і рухомого майна у власність Марківської селищної ради Старобільського району.

Голова районної ради Андрій Лигута та його заступник Галина Худик, а також депутати Сергій Григоренко, Світлана Вольвак, Віталій Мазниченко, Костянтин Тищенко, Микола Старостенко, Олег Шматко достроково склали повноваження депутатів районної ради сьомого скликання в зв’язку з обранням їх 25 жовтня 2020 року депутатами Марківської селищної ради Старобільського району.

Андрій Костянтинович щиро подякував всьому депутатському корпусу районної ради сьомого скликання за злагоджену та плідну працю. Зазначивши, що завжди з гордістю говорив про це скликання районної ради, адже попри всі негаразди, що виникали під час обговорень питань, депутати приходили до єдиної думки. Марківська районна рада сьомого скликання проявила себе як єдиний дійсно цілісний механізм, що здатний працювати на користь нашого району. Разом пройшли певний шлях, зробили дуже багато, гарних та корисних справ. Подякував також всім, з ким довелося працювати: головам сільських та селищної рад , керівникам установ та організацій району, розпорядникам бюджетних коштів.

З результатами поіменного голосування можна ознайомитись на офіційному вебсайті Марківської районної ради.



« повернутися до списку новин