Марківська районна рада

Завершені зовнішні ремонтні роботи в Кабичівському СБК

Переглядів: 343

Віднині творче спілкування односельців буде відбуватись у відремонтованому й сучасному приміщенні, що стало можливим завдяки фінансовій й організаційній підтримці депутатського корпусу районної ради, райдержадміністрації, депутатам сільради та надзвичайному ентузіазмі місцевого населення.

Завершені зовнішні ремонтні роботи в Кабичівському СБК, а саме здійснено утеплення та фарбування фасаду будівлі, облаштовано ганок, пандус та вимощено площу перед Будинком культури плиткою. На будівництво «Капітальний ремонт «Будинок культури» у с. Кабичівка депутатським корпусом районної ради було виділено кошти у сумі 570 тис. грн.. (на умовах спів фінансування 10 % сільський бюджет). До цього часу за рахунок районного бюджету було відремонтовано покрівлю,замінено вікна та двері на енергозберігаючі, а також встановлено сучасну систему опалення. Наразі залишається актуальним питання проведення внутрішніх ремонтних робіт.

З нагоди завершення зовнішнього капремонту сільського будинку культури з робочою поїздкою клуб відвідали голова районної ради Андрій Лигута та його заступник Галина Худик. Вони обговорили з головою сільської ради Михайлом Бондарем подальші плани розвитку території. Андрій Лигута відмітив "що постійну підтримку всіх починань жителі села відчувають від керівника місцевого агроформування «Вікторія Плюс», депутата райради Олександра Бондаря та депутата районної ради підприємця Світлани Панченко" .

Зазначимо, що за останні 30 років в закладі культури не проводилися жодні ремонтні роботи.



« повернутися до списку новин