Марківська районна рада

В переддень Всеукраїнського Дня бібліотек привітали працівників бібліотечних установ Марківщини

Переглядів: 295

В переддень Всеукраїнського Дня бібліотек у приміщенні центральної бібліотеки працівників бібліотечних установ Марківщини вітали голова районної ради Андрій Лигута, перший заступник голови, в.о. голови райдержадміністрації Олена Цовма та голова селищної ради Ігор Дзюба.

30 вересня відзначають Всеукраїнський день бібліотек - це свято фахівців, які все життя зберігають диво людського творіння, скарбницю людських знань - книгу.

За сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, відданість своїй професії та з нагоди професійного свята грамотою районної ради та райдержадміністрації нагороджено методиста I категорії Марківської ЦБС – Наталію Котєльнікову.

Також керівники району спільними грамотами районної ради та райдержадміністрації нагородили колектив бібліотеки-філії для дітей Марківської ЦБС та колектив відділу обслуговування центральної бібліотеки Марківської ЦБС.

На святковий захід завітав головний консультант Апарату Верховної Ради України Олег Бабіч та вручив грамоту Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом» трудовому колективу Марківської централізованої бібліотечної системи. Привітав з професійним святом бібліотекарів та побажав їм всіляких гараздів.



« повернутися до списку новин