Марківська районна рада

ЗАПАЛЮВАННЯ ГОЛОВНОЇ НОВОРІЧНОЇ ЯЛИНКИ РАЙОНУ

Переглядів: 450

Початок зимових свят знаменувало собою урочисте запалювання головної новорічної ялинки району, що відбулось у День Святого Миколая Чудотворця. Ця найочікуваніша подія року дітей та дорослих відбулася в центрі селища Марківка.
Подивитися на новорічну красуню зібралося чимало місцевих мешканців та гостей району. 
Зі святом Святого Миколая усіх присутніх на відкритті ялинки щиро привітали голова Марківської районної ради Андрій Лигута та голова районної державної адміністрації Ігор Дзюба.
У рамках святкової програми для дітей та гостей свята за участю діда Мороза та Снігуроньки, казкових героїв у виконанні учасників художньої самодіяльності центру дитячої творчості прозвучали музичні вітання, вірші, хороводи та ігри з дітлахами.
На святі відкриття головної ялинки району було багато розваг та цікавих конкурсів, що створило дійсно святкову, веселу та дружню атмосферу свята.
Новорічна ялинка району засяяла безліччю яскравих вогників, милуючи око усіх присутніх. Чудова передсвяткова атмосфера передала новорічний настрій, любов і добро. Всі дітки, присутні на святі, отримали від Діда Мороза та Снігуроньки солодкі подарунки.
Тож яскрава “зелена красуня”, яка цього року дійсно є особливою, радуватиме жителів району протягом усіх Новорічних свят, сповнюючи їх серця радістю, любов'ю, надією на краще.



« повернутися до списку новин