Марківська районна рада

Підготовка закладів освіти району до нового 2016 – 2017 навчального року

Переглядів: 607

 

Підготовка закладів освіти району до нового

2016 – 2017 навчального року

Закладами освіти району здійснюється відповідна організаційна робота щодо забезпечення функціонування та розвитку освіти в районі.

Станом на 01 вересня 2016 року мережа навчальних закладів району включає 12 загальноосвітніх шкіл, 4 дошкільних та 2 позашкільних навчальних закладів. З 01.09.2016 року призупинила свою діяльність Просянська ЗОШ I-II ступеня та Караван – Солодківська гімназія реорганізована у загальноосвітню школу  I – II ступенів.

Залучено коштів для проведення ремонтних робіт 437,681 тис. грн., із яких : спонсорські кошти – 208,059 тис. грн., із них 89,569 тис. грн., –  кошти сільських та селищної рад, батьківські кошти – 117,340 тис. грн., та кошти місцевого бюджета – 112,282 тис. грн..

Повністю підготовлені до нового навчального року класні кімнати та навчальні кабінети за рахунок батьківських коштів. Завершено поточні ремонти їдалень, спортивних залів фасадів навчальних закладів.

Завершується капітальний ремонт даху в Марківській ДЮСШ на суму 580,000 тис. грн..

 В Краснопільській ЗОШ I – III ступенів завершено частковий ремонт даху спортивного залу. Затверджено проектно – кошторисну документацію, відповідно до якої з 19.08.2016 року розпочинається ремонт східців, який планується завершити до 01.10.2016 року.

В Ліснополянській ЗОШ I – III ступенів проведено частковий ремонт даху (покриття рубімастом), проведено частковий ремонт опалювальної системи. Районною радою виділено кошти в сумі 2,000 тис. грн. на придбання водяного баку в котельню. Ліснополянська сільська рада виділила 9,000 тис. грн. на придбання плитки для ремонту ганку школи.

В Сичанській ЗОШ I – III ступенів замінено двері на енергозберігаючі у спортивному залі та їдальні та скло в семи вікнах другого поверху школи.

В Караван – Солодківській ЗОШ I – II ступенів за рахунок Сичанської сільської ради придбано обладнання для створення дошкільної групи на 20 місць, на суму 99,000 тис. грн.. Відремонтовано системи опалення та водопостачання.

З метою реконструкції Веселівської ЗОШ I – II ступенів та створення на її базі НВК «Загальноосвітня школа – дитячий садок» виділено кошти за рахунок субвенції обласного бюджету в сумі 911,800 тис. грн..

Завершено поточні ремонти котелень всіх навчальних закладів. З метою покращення ходу опалювального сезону та економії енергоносіїв придбано шість котлів для Бондарівської гімназії, Кризької, Краснопільської, Ліснополянської, Кабичівської ЗОШ I – III ступенів та Веселівської ЗОШ I – II ступенів. Перезаряджено 96 вогнегасників.

Частково замінено батареї системи опалення в Бондарівській гімназії, відремонтовано систему водопостачання в Курячівській I – II ступенів.

За рахунок Марківської селищної ради здійснено утеплення зовнішніх стін будівлі ДНЗ № 3 та Бондарівської сільської ради – заміна міжкімнатних дверей та сантехніки у харчоблоці КДНЗ  «Надія» с. Курячівка. За рахунок місцевого бюджета у ДНЗ № 1 «Теремок» замінено водогінну систему, встановлено бойлер, мийки, газові плити на харчоблоці.

За сприяння дитячого Міжнародного фонду ООН ЮНІСЕФ в Марківську гімназію поставлено шкільні меблі та замінено частину вікон на пластикові.

Підготовлено до роботи 8 шкільних автобусів для підвозу 590 учнів та 50 вчителів.

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин