Марківська районна рада

Загальна нарада райдержадміністрації

Переглядів: 465

Сьогодні, 25 червня, голова районної державної адміністрації І.А. Дзюба провів загальну нараду з керівниками підприємств, установ та організацій району, головами сільських рад.

Перед початком наради голова РДА вручив начальнику 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Луганській області Олександру Павловичу Стародубцеву Почесну грамоту Всеукраїнської асоціації ветеранів Афганістану та АТО за мужність і патріотизм, проявлені під час виконання службового обов’язку, захист цілісності та незалежності України.

Про підсумки роботи райдержадміністрації за червень місяць 2018 року  доповів голова РДА І.А. Дзюба.

Перший заступник голови райдержадміністрації О.О. Цовма ознайомила присутніх з планом проведення районного свята до Дня молоді та Дня Конституції України, яке відбудеться на ФСК «Нива» 28 червня 2018 року о 18 годині.

Про стан справ в районній раді доповіла заступник голови Марківської районної ради Г. Д. Худик. Зокрема, про проведену 22 червня позачергову сесію районної ради сьомого скликання та надала інформацію щодо проведення чергової сесії районної ради, яка планується в липні місяці поточного року.

Начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Н.М. Мартинюк проінформувала присутнім про участь громади в проектах різних рівнів.

Про облаштування вузлів обліку природного газу з дистанційною передачею даних в навчальні заклади району, охорони здоров’я і культури  доповів начальник ПАТ "Луганськгаз" Марківське МРУЕГГ  В.Л. Григоров.



« повернутися до списку новин