Марківська районна рада

Урочистості до Дня Конституції та Дня молоді

Переглядів: 328

Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.
Наприкінці червня місяця, коли вся земля наливається світлом і теплом, буянням фарб і розквітом природи, коли жадане літо – літечко повноправно входить до кожної оселі, приносячи з собою свої найкоштовніші дари: теплі дні й короткі ночі, веселу, дзвінку річку, запашні ягоди і гриби, ніжний спів пташок і легенький, літній вітерець, – саме в цю пору, напередодні Дня Конституції України, культурно – мистецьке життя Марківщини поповнилося ще одним яскравим заходом.
Так 27 червня на центральній площі селища Марківка відзначали одразу два свята – День Конституції України та День молоді в рамках яких було проведено парад випускників шкіл району та дитячих садочків.
Під час урочистостей голова районної ради Андрій Лигута та голова райдержадміністрації Ігор Дзюба вручили грамоти та дипломи Луганської обласної державної адміністрації, військово-цивільної адміністрації з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді за активну життєву позицію та вагомий внесок в розвиток Марківського краю. 
Запальними танцями, в яскравих костюмах, вітали зі святом глядачів танцювальні колективи клубних закладів культури району. Також багато позитивних емоцій та чудовий настрій отримали присутні в цей святковий вечір від вокальних колективів та окремих виконавців.
Закінчився захід традиційними народними гуляннями на площі та святковою дискотекою з нагоди Дня молоді.



« повернутися до списку новин