Марківська районна рада

На 43 (позачерговій)  сесії районної ради депутати внесли зміни до районного бюджету на 2019 рік

Переглядів: 382

21 листопада  2019 року на 43 (позачерговій)  сесії Марківської районної ради сьомого скликання, яку провів її голова Андрій  Лигута, депутати внесли зміни до районного бюджету на 2019 рік.

Виділено додаткові кошти з районного бюджету Марківській районній  комунальній установі ФСК «Нива» в сумі 48 тис. грн. на виплату заробітної плати працівникам, оплату енергоносіїв та придбання господарчих і будівельних матеріалів.

Затверджено суму  105 тис.грн. на виплату стимулюючих надбавок та премій працівникам Марківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Підтримано клопотання про виділення 179 тис.грн. для виплати індексації та премії працівникам Марківського територіального центру соціального обслуговування  (надання соціальних  послуг).

Відділ культури райдержадміністрації забезпечили додатковими коштами в сумі 320 тис.грн. на виплату премії працівникам, оплату комунальних послуг та виготовлення проекту «Реконструкція комерційного вузла обліку газу Марківського районного будинку культури» .

 Відділу освіти райдержадміністрації  уточнили кошторисні призначення на суму 526 тис.грн.  для виплати заробітної плати, придбання будівельних матеріалів для опорного закладу Марківська гімназія,  дитячих садочків «Теремок» і «Колосочок», Краснопільської, Ліснополянської ЗОШ І-ІІІ ст.,  придбання газового котла Кризькій школі,  запчастин для шкільних автобусів та дизельного палива, придбання обладнання    для завершення  забезпечення сучасного освітнього простору Нової української школи та ін.

Одноголосно депутатами  підтримано клопотання про виділення з районного бюджету коштів в сумі  435 тис.грн.  комунальному некомерційному   підприємству  « Марківський  центр первинної  медико-санітарної допомоги » Марківської  районної ради  на придбання службової квартири лікарю – педіатру та 119 тис.грн. на відшкодування заборгованості за електроенергію.  

Уточнено  кошторисні призначення медичної субвенції Марківському РТМО на загальну суму 2 млн.560 тис. грн. Установа планує  закрити виплату заробітної плати працівникам  (887 тис.грн.),   придбати  медикаменти (202 тис.грн.) придбати матраци, ковдри, постільну білизну  для поліпшення умов перебування хворих в стаціонарних відділеннях  (126 тис.грн.),   паливно-мастильні матеріали (142 тис.грн ), меблі для приймального  та стаціонарних відділень (625 тис.грн ), забезпечити харчуванням хворих, які перебувають на лікуванні в стаціонарних відділеннях (45 тис.грн.) , тощо.

Також депутати додатково виділили РТМО 1 млн.850 тис.грн. на  придбання санітарного автомобіля, оплату комунальних послуг, придбання медичного обладнання,  4-х холодильників для зберігання вакцин та медикаментів, 10 ліжок лікарняних з ручним приводом, тощо.

На сесії розглянули депутатські запити та звернення, внесли зміни до ряду районних програм.

Також хочу зазначити, що питання, вирішення яких потребувало  значних фінансових витрат та проведення тендерних процедур, члени постійної комісії з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів рекомендували розпорядникам коштів винести на розгляд наступних сесій районної ради після прийняття районного бюджету на 2020 рік.

Зокрема, це придбання транспортних засобів відділу освіти, відділу культури, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, капітальний ремонт будівлі Ліснополянської школи з метою створення умов для дошкільного підрозділу, капітальний ремонт вхідної групи Кабичівської школи та ін.

 



« повернутися до списку новин