Марківська районна рада

ВІЗИТ НА ТЕРИТОРІЇ КРИЗЬКОЇ СІЛЬРАДИ

Переглядів: 380

Черговий виїзний прийом здійснено сьогодні, 21 травня головою Марківської районної ради Андрієм Лигутою на території села Кризьке. В ході візиту він зустрівся з секретарем, в.о. голови Кризької сільської ради Тетяною Сущенко та обговорили болючі питання громади. Нині найбільш актуальним питанням жителів сіл Кризьке та села Сичівка є забезпечення населення питною водою. Для обговорення та подальшого вирішення даної проблеми відбулася зустріч з директором СТОВ "Агрофірма "Марківське" Олександром Палазюком.
В ході спілкування Олександр Олексійович запросив голову райради ознайомитись з процесом сівби соняшника з одночасним внесення добрив, використовуючи сучасні технології та новопридбану сільськогосподарську техніку на полях агроформування.
Також вирішено питання надання допомоги учаснику бойових дій у роки Великої Вітчизняної війні Михайлу Андрійовичу Сергієнку з облаштування прибудинкової території. Як зазначив Андрій Костянтинович, що військовий комісар Марківського ОРВК, підполковник Юрій Шемякін підтримав пропозицію голови прийняти участь в наданні допомоги ветерану. Було викошено траву на подвір’ї та на прилеглій до нього території. 
В ході робочого візиту голова районної ради звернув увагу на виконання заходів з благоустрою території населеного пункту та приведення її в належний стан.
На кінець робочого візиту на території Кризької сільради голова Марківської районної ради Андрій Лигута зустрівся з громадою села. Основні питання, які турбують всіх жителів - це децентралізація та благоустрій населених пунктів.



« повернутися до списку новин