Марківська районна рада

Випускний бал 2019

Переглядів: 442

Випускний вечір – свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки і перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях. 
26 червня поточного року відбувся святковий випускний вечір для учнів Опорного навчального закладу Марківська гімназія. Саме в цей день учні попрощались з дитинством, перейшли в новий статус абітурієнтів і востаннє сказали “прощавай” своїй першій альма–матер.
У гостинному залі, наповненому урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями, розпочалася визначна подія в житті кожного випускника. Впевнені у собі, розумні і креативні учні отримали атестат з рук директора гімназії Лариси Єфіменко та перших керівників району.
З цією важливою подією випускників прийшли привітати голова Марківської районної ради Андрій Лигута, голова райдержадміністрації Ігор Дзюба, начальник відділу освіти РДА Анатолій Бородавка, вчителі та батьки. Багато ще теплих слів в цей вечір почули на свою адресу випускники. Усі вони об’єднані побажаннями успіху, кар’єрного росту, а насамперед – людяності, про яку ніколи не можна забувати. 
Не обійшлось цього року в школі і без медалістів. За успіхи в навчанні срібними медалями були нагороджені троє випускників: Тетяна Красноруцька, Володимир Касьянов та Юлія Мурліна.
Після офіційної частини вечора, випускники показали свої таланти: відеопривітання, танці, пісні, вірші, присвяти, останній шкільний вальс.
Приємні емоції, святковий настрій, радісний сміх і сльози розлуки панували до самісінького ранку. А там, на сході сонця, їх чекало нове, незвідане, самостійне, доросле життя. Молоді, сильні, здорові, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди – це випускники, це наш сьогоднішній день і наше майбутнє.
З посмішками на обличчях та сльозами на очах учні подякували своїм батькам і вчителям за всі свої 11 років шкільної ери. Маємо надію, що вони не забудуть їх ніколи, а всі мрії і сподівання випускників здійсняться.
Тож, хай Вам щастить, у добру путь!



« повернутися до списку новин