Марківська районна рада

Урочистості, присвячені Дню Конституції та Дню молоді України

Переглядів: 571

25 червня 2017 року на площі біля районного Будинку культури відбулися урочистості, присвячені Дню Конституції та Дню молоді України. У святкуванні взяли участь голова Марківської районної ради А.К. Лигута, перший заступник, в.о. голови районної державної адміністрації С.М. Трубіцин,  селищний голова І.А. Дзюба, учнівська молодь, жителі та гості Марківщини.

З нагоди свята, з теплими словами вітання до присутніх звернувся голова райради А.К. Лигута та привітав усіх з Днем Конституції України та Днем молоді, побажав миру, добра, достатку, творчої енергії, наснаги, родинного тепла та щасливої життєвої долі.

Талановиту молодь Марківщини А.К. Лигута та С.М. Трубіцин з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді нагородили почесними грамотами  районної державної адміністрації та районної ради, медалями  за активну життєву позицію та вагомий внесок в розвиток Марківського краю.

Після церемонії нагородження відбувся святковий концерт до Дня Конституції та Дня Молоді України. Завершився святковий захід дискотекою для молоді.

   



« повернутися до списку новин