Марківська районна рада

Урочисті заходи до Дня медичного працівника

Переглядів: 527

Щорічно, у третю неділю червня відзначають своє професійне свято медичні працівники. Його святкують не тільки лікарі і медсестри, але й всі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людського життя. Професія медика не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості.

Напередодні свята, 15 червня, в районному Будинку культури відбулися урочисті заходи до Дня медичного працівника. З нагоди професійного свята присутніх  привітали голова Марківської районної ради Андрій Лигута та голова райдержадміністрації Ігорь Дзюба.  Гості заходу висловили вдячність усім працівникам галузі охорони здоров’я за їх чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров'я мешканцям району і не тільки. Побажали міцного здоров’я, успіхів у роботі, сімейних гараздів, щастя, благополуччя. Щоб їх нелегка праця приносила радість та людське щастя.

Грамотою від обласного Департаменту охорони здоров’я нагороджено лікаря – інфекціоніста Марківського РТМО Ніну Олексіївну Кордубайло. 

Під час урочистостей було відзначено грамотами районної ради та райдержадміністрації і квітами кращих медичних працівників Марківського району:

  • Ю.С. Клименка – в.о. завідувача хірургічного відділення, лікаря – хірурга Марківського РТМО;
  • Т.І. Лигуту – головного лікаря КЗ «Марківський центр первинної медико – санітарної допомоги»;
  • О.П. Мишуру – завідуючого Бондарівської сільської амбулаторії КЗ МЦМСД;
  • Т.В. Надрагу – завідувача аптечним пунктом №4 ВП «ЦРА № 75» КП «ЛО «Фармація Північ»;
  • А.О. Палазюк – фельдшера станції швидкої та невідкладної допомоги Марківської підстанції Луганської міської станції швидкої медичної допомоги;
  • Л.М. Самойленко – старшу медичну палатну сестру дитячого відділення Марківського РТМО;
  • А.М. Третяка – головного лікаря Марківського районного територіального медичного об’єднання;
  • Д.В. Усік – завідуючу Курячівським фельдшерським пунктом КЗ «Марківський центр первинної медико – санітарної допомоги»;
  • О.М. Шевченко – фельдшера станції швидкої та невідкладної допомоги Марківської підстанції Луганської міської станції швидкої медичної допомоги.

Найщиріші побажання здоров’я, добра і процвітання адресував своїм колегам і підлеглим головний лікар Марківського районного територіального медичного об’єднання Андрій Третяк та голова райкому профспілки працівників охорони здоров’я  Валентина  Старостенко. Вони вручили грамоти медичним працівникам від Марківського РТМО та КЗ «Марківський центр первинної медико – санітарної допомоги».

Також, вітання від Марківського ОРВК всім працівникам медичної галузі адресував військовий комісар, підполковник Юрій Шемякін, який вручив від установи грамоти.

Слова – привітання та побажання для медиків зі сцени лунали від керівників підприємств, установ та організацій Марківського району.  

Музичні вітання для учасників свята, які щоденно піклуються про здоров'я наших жителів, сердечно дарували працівники закладів культури району.

Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять працівників медичної галузі району, яких, на жаль, вже немає поряд, втім і посмертно зоріє добра слава за їх вклад у розвиток галузі.

 

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин