Марківська районна рада

Урочистий пленум присвячений  30 –й річниці створення районної ветеранської організації

Переглядів: 565

9 лютого 2017 року в залі засідань райдержадміністрації відбувся урочистий пленум присвячений  30 –й річниці створення районної ветеранської організації.

Були запрошені члени ради районної ветеранської організації,голови селищної та сільських рад, керівники підприємств, організацій, голови первинних ветеранських організацій, керівники громадських організацій, активісти організації.

З привітальним словом до присутніх звернувся голова районної ради ветеранів ім. А.І.Єременка І.Ф. Левченко. Він перегорнув історичні сторінки організації, згадуючи перше пленарне засідання 21 лютого 1987 року, на якому було 150 делегатів. З глибокою повагою та найкращими словами згадував І.Ф. Левченко активістів ветеранського руху минулих років та сьогодення підводячи підсумки роботи організації.

Також ветеранів праці вітали голова Марківської районної ради А.К. Лигута, в.о.голови, перший заступник голови райдержадміністрації С.М. Трубіцин, начальник Управління Пенсійного фонду в Марківському районі Н.О. Душенко, директор СТОВ «Мирне плюс» Н.В. Пульна, а також голови селищної та сільських рад. Побажали довгих і щасливих років життя, здоров’я, радіти успіхам дітей та онуків! Миру, оптимізму і благополуччя!

Від народного депутата Сергія Шахова, його помічником Ю.А. Фурмановим, а також від голів селищної та сільських рад, керівників підприємств, установ та організацій району були вручені пам’ятні подарунки головам первинних ветеранських організацій та активістам організації.

Чудовий настрій та атмосферу свята дарували всім присутнім працівники районного та Кризького сільського будинків культури.

 

 



« повернутися до списку новин