Марківська районна рада

УрочистІ заходи до Дня медичного працівника

Переглядів: 499

Третя  неділя червня – професійне свято працівників галузі охорони здоров'я України - День медичного працівника. Напередодні свята, 16 червня, в приміщенні  районного Будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди цього свята.

Від імені голови районної ради А.К. Лигути, депутатського корпусу із професійним святом медичних працівників привітала заступник голови райради Г.Д. Худик, яка висловила слова подяки усім працівникам галузі охорони здоров’я за їх сумлінну та віддану працю та побажала міцного здоров’я, успіхів у роботі, сімейних гараздів,щастя, благополуччя та мирного неба. Нехай ваша нелегка праця, яка повертає людям здоров’я, приносить радість та людське щастя.

Після теплих слів вдячності, подяками та грамотами Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації, Марківської районної ради та райдержадміністрації, адміністрації РТМО за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у наданні медичної допомоги населенню,  та з нагоди професійного свята Дня медичного працівника, були нагороджені  кращі працівники медичних закладів району.

Також із привітаннями виступили заступник голови райдержадміністрації І.Л. Копатько, заступник головного лікаря, в.о. головного лікаря  Марківського  РТМО В.І. Гура, головний лікар КЗ «Марківський районний ЦПМСД»  Т.І. Лигута та голова райкому профспілки працівників охорони здоров’я  В.І. Старостенко.

Після офіційної частини на медиків чекав святковий концерт, який до свята підготували працівники районного Будинку культури, Бондарівського, Кризького, Марківського сільських клубів.

 Під час урочистостей  присутні мали змогу подивитися  слайди  про трудові будні медичних працівників Марківщини.

Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять працівників медичної галузі району, яких, на жаль, вже немає поряд, втім і посмертно зоріє добра слава за їх вклад у розвиток галузі.

 



« повернутися до списку новин