Марківська районна рада

Засідання дев’ятнадцятої  (позачергової) сесії

Переглядів: 558

1 грудня 2017 року відбулося засідання дев’ятнадцятої  позачергової сесії районної ради сьомого скликання. Із 26 районних обранців прибули та зареєструвалися 20 депутатів.

На засідання були запрошені заступник голови,  в.о.  голови  райдержадміністрації, селищний та сільські  голови, представники правоохоронних органів та засобів масової  інформації.

Перед початком пленарного засідання від депутатського корпусу районної ради та від себе особисто Андрій Лигута привітав з Днем народження депутата вказаного органу Тетяну Абросімову та побажав їй міцного здоров’я на многії літа, благополуччя та щедрої долі.

Шляхом голосування  депутатський корпус обрав секретаря сесії – О.М. Бондаря.

Для проведення поіменного голосування було обрано членів лічильної комісії в складі  трьох чоловік: Ю.П. Коротуна, І.В. Нєкрасову та Є.М. Онопрієнка.

На розгляд депутатів було представлено 7 питань порядку денного(порядок денний), попередньо опрацьованих на засіданнях постійних комісій. Депутати вирішили питання щодо затвердження розпорядження про надання дозволу на списання автотранспорту, виділення коштів на придбання житла, про делегування представників до складу госпітальної ради Північного госпітального округу, а також внесення змін до двох районних програм та до районного бюджету .

Сесія пройшла злагоджено та результативно. За підсумками своєї роботи районні обранці ухвалили всі рішення, які виносилися на розгляд даного засідання.



« повернутися до списку новин