Марківська районна рада

Осінній Кубок футболу "Золота осінь"

Переглядів: 313

Цьогорічний осінній Кубок футболу "Золота осінь", серед чоловічих команд КФК Марківського району, присвячений дню Захисника України та закриттю футбольного сезону 2019, відбувся за прекрасної осінньої погоди.
Жеребкування команд розбили на дві підгрупи на п’ять команд. Команди Курячівки та Марківки, які були претендентами на володаря кубка, зіграли в одній групі між собою. Цьогоріч фортуна була на стороні марківчан. В другій підгрупі, де грала команда Бондарівка, команда ДСНС та молода команда дитячо- юнацької спортивної школи, перемогли та вийшли у фінал. За третє місце зіграли Бондарівка - Курячівка, де курячани в серії пенальті стали переможцем. Фінальний матч між представниками Марківка та молодої команди ДЮСШ, переможцем виявив за три хвилини до фінального свиситка. Команда селища Марківка стала переможцем.
Можна відмітити те, що фінал був яскравим і більшість вболівальників вболівали за юну команду, але досвід перемііг.
Як завжди керівники району нагородили команди кубками та медалями та відзначили кращих гравців, а саме, Івана Ульченка, Володимира Гуру, Данила Каплю. Дякуємо усім учасникам змагань за участ та організаторам цих змагань.



« повернутися до списку новин