Марківська районна рада

Чергова двадцять перша сесія Марківської районної ради VІІ скликання

Переглядів: 512

У п’ятницю, 23 лютого 2018 року, в актовій залі райдержадміністрації відбулася чергова двадцять перша сесія Марківської районної ради VІІ скликання під  головуванням очільника ради Андрія Лигути.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати районної ради, перший заступник голови, в.о. голови райдержадміністрації Сергій Трубіцин, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, розпорядники бюджетних коштів, представники правоохоронних органів, селищний та сільські голови, засоби масової інформації.

У сесійній залі зареєструвалося 18 депутатів. Шляхом голосування депутатський корпус обрав секретаря сесії – С.В. Труша. Для проведення поіменного голосування було обрано членів лічильної комісії в складі трьох чоловік: Т.В. Самойленко,Т.П. Абросомової, В.М. Павлюченко.                                                  

Розпочали засідання із заслуховування звіту голови районної ради Андрія Костянтиновича Лигути про роботу відповідно до вимог чинного законодавства за 2017 рік. Звіт супроводжувався фото – слайдами, графіками та діаграмами.

Начальник управління фінансів райдержадміністрації Ірина Кравцова доповіла детально присутнім про внесення змін до районного бюджету на 2017 рік та прозвітувала щодо виконання районного бюджету за 2017 рік.

При обговоренні питаннь про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Марківського району на 2018 рік та про затвердження районної Програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в Марківському районі на 2018-2019 роки депутати районної ради вирішили перенести дані питання на наступну сесію райради після попереднього розгляду їх на колегії райдержадміністрації.

У ході пленарного засідання було розглянуто 32 питання порядку денного (порядок денний), які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях районної ради.

Депутати оперативно розглянули всі питання, узгодили їх, дійшовши до спільної думки. В результаті своєї роботи депутати місцевого представницького органу ухвалили рішенння з усіх питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради.

 



« повернутися до списку новин