Марківська районна рада

Відкритий урок – тренування з футболу серед вихованців Марківської ДЮСШ

Переглядів: 611

Сьогодні, 30 листопада поточного року, проведено відкритий урок – тренування з футболу серед вихованців Марківської ДЮСШ.

На даний захід завітали юні гості – учні Марківської гімназії (2-А та 2-Б класи).

Метою даного заходу є залучення учнівської молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, популяризація футболу, подальший розвиток футболу серед учнівської молоді, підвищення рівня майстерності гри у футболі.

Кількагодинне дійство перетворилося на величезний майстер-клас, в якому і майстерність, і справжній клас дітворі демонструвала футбольна команда вихованців Марківської дитячо – юнацької спортивної школи, де вони навчали учнів усім тонкощам і премудростям поводження зі шкіряним м’ячем.

Привітати та побажати учасникам заходу здоров’я та успіху, завітали голова постійної комісії з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів Марківської районної ради С.В. Труш, начальник відділу освіти Марківської РДА А.С. Бородавка, начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації П.М. Якимчук. Голова бюджетної комісії, наголосив, що спорт - це перш за все здоров’я, а такий вид спорту як футбол поєднує в собі і витривалість, і увагу, і зібраність. Тож бажаю, щоб як найбільше дітей залучались до фізичної культури та до такої гри як футбол.                                       

Відкритий урок – тренування проходив з таких напрямків:

  1. Ведення м’яча на швидкість поміж фішок.
  2. Удари на точність у вказані сектори воріт.
  3. Удари на дальність (м’яч повинен злетіти в повітря).
  4. Жонглювання м’яча.
  5. Комбінована естафета.
  6. Двостороння гра.

Для заохочення гри у футбол 2-А та 2-Б класам було вручено по м’ячу. Призами, грамотами та дипломами Марківської районної ради та райдержадміністрації нагороджено учасників відкритого уроку – тренування з футболу вихованців Марківської ДЮСШ.

 



« повернутися до списку новин