Марківська районна рада

Голова районної ради А.К. Лигута, спільно з депутатом районної ради С.О. Григоренко здійснив виїзний прийом громадян в селі Веселе

Переглядів: 551

27 січня 2017 року голова Марківської районної ради А.К. Лигута, спільно з депутатом районної ради С.О. Григоренко здійснив виїзний прийом громадян в селі Веселе.

Обговорити питання, які турбують мешканців села прийшло 11 чоловік.

Основними для обговорення стали теми соціального характеру. Багатьох жителів села турбує порядок надання та оформлення субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово – комунальних послуг.

Торкалися питання лісового господарства. Адже є потреба населення в забезпеченні твердим паливом, але на даний момент не має чіткого порозуміння з лісовим господарством.

Також, залишається постійно відкритим питання про стан доріг населеного пункту. Дістатися районного центру для багатьох жителів досить проблематично протягом всього року.

Присутніми під час зустрічі також були голова Кабичівської сільської ради М.П. Бондар та директор місцевої школи Т.В. Чала.

Після обговорення проблем А.К. Лигута та С.О. Григоренко відвідали приміщення ФАПу, майбутнього дитячого садку та приміщення школи.

Капітальні ремонтні роботи нового ФАПу та дитячого садочку проходять згідно графіку і на вищому рівні якості.

«Головне, що у селі Веселому пріоритетним напрямком для збереження і розвитку села є підтримка молодого покоління. Найголовніше – давати умови для розвитку, починаючи з дитячих садків та шкіл, бо за ними наше майбутнє» - зазначив голова районної ради А.К. Лигута.

 

 



« повернутися до списку новин